Egy Fejlé FejlődéseEgy Fejlé Fejlődése

A termékük olyan, mint szegény Zámbó Jimmi volt: király, de nagyon csúnya. Legalábbis így látta a cégvezető, aki nem hitte, hogy lehet és érdemes a ronda csomagolásban és túl egyszerű flakonokban levő, „namirehasonlítbarna” termékekről profi fotókat csináltatni.


Nekünk azért sikerült, hála Antalnak, a cég kiváló, tehetséges marketingesének, aki viszont egyre inkább érezte, hogy a rossz képek az értékesítés gátjai.

„Az egyik legnépszerűbb termékcsaládunk Thaiföldről érkezik, azonban a thaiföldi gyártó nem nagyon fókuszált a profi fotókra. Úgy éreztem, hiába kapunk nap mint nap jobbnál jobb visszajelzéseket a meglévő vevőktől, ha egy új érdeklődő meglátja a ronda képeinket, nem fogja elhinni, hogy tényleg profi cucc és már kattint is el.

A cégvezető nem akart a képekre áldozni, mondván, hogy az amerikai profi fotós már úgy is lefotózta, és ezt a flakont nem lehet szebben lefotózni.”

„A Marketingexpón, a Weblapfotó standjánáll esett le a tantusz, hogy ma már egy rossz képpel mennyit ártunk. Miután láttam a profi termékfotókat, egyszerűen nem voltam hajlandó belenyugodni a cégvezető döntésébe. Megkérdeztem Gyulát, hogy tehetnénk-e egy próbát a cégvezető „háta mögött”. Gyula ezt nevetve bevállalta INGYEN, mondván, hogy levághatom a jobb kezét, ha nem lesznek jobbak a képek, mint a „profi” amerikai fotósé. Ő már tudott valamit….

Mikor a főnököm meglátta az új képeket, leesett az álla, és egyből szabad utat adott a teljes termékcsalád fotózásához.

A verseny (és az internetes piacon nemzetközi versenyről van szó!!!) egyre kifinomultabb eszközöket kíván. Nem engedhető meg a megjelenésben semmilyen baki, mert akkor csak kidobott pénz az egész webáruház, az összes marketingköltséggel együtt.

Mellesleg Gyulával élvezet volt dolgozni és ezúton is köszönöm neki, hogy méltó fényképeket készített a nehezen fotózható termékeinkhez. Biztos vagyok benne, hogy folytatni fogjuk az együttműködést.

 

És íme a szegény kis csúnyácska termék evolúciója:"

 

a thaiföldi fotós munkái

 

Termékfotók a gyártótól

 

az amerikai "profi" fotós munkái

 

Termékfotók az amcsi fotóstól

 

Niksz Gyula munkái 

 

Termékfotó a weblapfotó stúdiójából Termékfotó,Niksz Gyula munkája

 

Lakos Antal
Az említett fotókat itt találod a honlapon: http://www.biosampon.hu/chor_nature_m19

 

Örömmel jelentem, hogy munkámat továbbra is két kézzel végzem, úgyhogy hozhatod bátran a termékeidet !!!!!

 

 Üdvözlettel: Niksz Gyula

 Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <br />
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.