Szögek a cipődben

The spam filter installed on this site is currently unavailable. Per site policy, we are unable to accept new submissions until that problem is resolved. Please try resubmitting the form in a couple of minutes.


Szögek a cipődben


A "bakancslista" egy lista azon dolgokról, amelyeket az ember mindenképpen meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot.
(lásd Rob Reiner remek filmjét Jack Nicholson és Morgan Freeman főszereplésével...) Ez egy kellemes lista álmokkal, tervekkel, célokkal, csupa jó dologgal. De erről eszembe jutott az ellenkezője, egy másik lábbeliről elnevezve: a "Spanyolcsizma-lista". A spanyolcsizma egy brutális középkori kínzóeszköz, a lábszárra-vádlira rászorított vasdarab, belül jó hegyes szögekkel. 

Mi minden van a Te "spanyolcsizma-listádon"?

spanyolcsizma


A "spanyolcsizma-lista" csupa kellemetlen, sőt időnként fájó dolog, amit viszont muszáj megcsinálnod az életben. Ha szeretnéd, ha nem.
Sok-sok előadás, beszélgetés, workshop tapasztalata alapján biztosan állíthatom, hogy a termékfotók, honlapod fotói igen előkelő helyen állnak spanyolcsizma-listádon. Szorít- szorít a téma, napról-napra erősebb a szorítás, szenvedsz piszkosul, lehet, hogy már majdnem elvérzel... De a fotózást csak nem sikerül kipipálni, levenni a spanyolcsizma-listádról.
Csak azt nem értem miért??? Hiszen ez az egész sokkal, de sokkal egyszerűbb, mint sokan gondolják, sőt kifejezetten kellemes és klassz feladat. Igazából bakancslistás téma.


Bizonyítékként bemutatok néhány rövid példát egy blog-sorozat keretében. A célom ezzel:
- röviden bemutatni mások hogyan csinálták/ csinálják
- segíteni átlendülni a fotózással kapcsolatos inkább vélt, mint valós problémáidon
- mások pozitív példáin keresztül ötleteket adni
- mások példáján keresztül megmutatni az olcsó, egyszerű megoldásokat.

 

A "mások" pedig azon ügyfeleinket jelenti, akikkel az utóbbi időben teljesen vagy részben megoldottuk a profi termékfotók problémáját webáruházukban, weboldalukon.


Elsőként hallgasd meg ezt a rövid riportot Sebők Attilával,
a www.vizetiszom.hu tulajdonosával!

 

 Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <br />
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről