ékszerfotó tanfolyamok 

LEHETNEK ILYEN KÉPEK IS
weblapodon
DE TUDNÁL ILYET IS
ami tényleg eladja a portékád

 

 

amatőr ékszer fotók
profi ékszerfotó

 

Mi jelenleg a legnagyobb problémád a fotózással?

 

Most itt a remek lehetőség, hogy megoldást találj erre a problémára! 

Küldj el nekünk egy kérdést, ami mostanában a leginkább foglalkoztat termékfotóiddal kapcsolatban!

 


KÉRDEZZ!

Mi a legfontosabb kérdésed ékszerfotózással kapcsolatban?
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Ne feledd a kérdést!
 

 

 

Az eddigi kérdések alapján  a többiek ezekkel a problémákkal küzdenek:

  első probléma

probléma: Szeretnél valami egyedit, valami ütőset, ami már első látásra is egészen más, mint  a többieké...

megoldás: Ha eddig beszállítótól kapott képekkel dolgoztál, felejtsd el! Az ékszer művészet, a művésztől pedig elvárják, hogy egyéni, saját stílusa legyen!

De hogyan vihetsz saját stílust az ékszerfotókba?

Ha eddig is saját képekkel dolgoztál, vagy a jövőben saját fotókat szeretnél, a tanfolyamon segítek neked kitalálni a csak rád jellemző világítást, kompozíciót és hátteret, ami illik ékszereidhez és egyedivé, ütőssé teszi fotóidat.

 második probléma

probléma: Nem tudod "megfogni" a vevőt. Nem tudod felkelteni benne az érdeklődést. Továbbmegy az oldaladról, és talán soha vissza se tér....

megoldás: Az ékszer látvány: nem tudsz beszélni, hírlevelezni róla, különféle marketing trükköket alkalmazni. Valaki vagy beleszeret első látásra, vagy már keresgél is tovább, máshol. Ezért kellenek olyan profi fotók, amelyeken úgy látja az érdeklődő az ékszert, mintha élőben látná, a kezében tartaná. Ez nem könnyű feladat, de megtanulható a tanfolyamon. Ilyen fotók nélkül sosem tudsz komoly forgalmat produkálni.

 harmadik probléma

probléma: Hiányos fotós tudásod miatt a fotók technikailag nem jók: homályos, nem elég részletgazdag, nem színhű. A fényes, csillogó felületek beégnek (fehér folt). Nem sikerül visszaadni a drágakövek, kristályok csillogását, pedig ez a csillogás adná el az ékszert.

megoldás: A gyakorlás számít a legtöbbet, de rengeteg időt (ezáltal pénzt!) és bosszúságot spórolhatsz meg, ha valaki megmutatja, hogy mit hogyan csinálj

 negyedik probléma

probléma: Saját magad szeretnél weblapodra képeket készíteni, de gépeddel csak automata beállításban tudsz fotózni.

megoldás: Nincs mese, azonnal meg kell tanulnod a fotózás alapjait, és az ékszerek fotózásának  speciális szakmai fogásait! Semmilyen tárgyat nem lehet automata gépbeállítással szépen megfotózni, de a színes, csillogó, kisméretű ékszereket aztán végképp nem! A rossz képek nem csak teljesen haszontalanok, de  még árthatnak is üzletednek.

 ötödik probléma

probléma: Nincs elég időd, türelmed. Nem tudod mire és hogyan helyezd el az ékszereket a fotózáshoz. Nem sikerült még egy egyszerű, gördülékeny és gyors megoldást találnod a fotózásra, a képek megvágására és a weblapra való feltötésére.

megoldás: A profik már sok eszközt kitaláltak, ami megkönnyíti a munkájukat. Ismerd meg és tanuld meg használni ezeket az eszközöket! Bár egy kis időt és energiát bele kell fektetni a tanulásba, de már 2-3 hónap távlatban gondolkodva is bőven megéri!

 hatodik probléma

probléma: A weboldal/ webáruház készítésekor megfotóztattad készleted egy profi fotóssal. De azóta gondot okoz a képek lecserélése, pótlása: az új képek másmilyenek, mint a régiek. A honlap így szedett-vedett hangulatú, nincs szép egységes megjelenése.

megoldás: Egy igazi profi fotós (pl. én) ránéz egy fotóra, és megmondja hogyan készült. Segíteni tudok neked, hogy milyen világítással hogyan készíthetsz olyan fotókat, mint a régebbiek. Például azon a 60 perces ingyenes "Saját-honlap Konzultáción", amit a tanfolyam mellé kapsz ajándékba!

 

 

Mit ad Neked a Weblapfotó tanfolyama?

 

 

menü
1.Megfelelő gyakorlatot szerzel a gyors menü beállításban fényképezőgépeden. Ez sose lesz többé probléma! Megtanulod beállítani és minden szituációban biztosan, tudatosan használni a záridőt, blendenyílást, fehéregyensúlyt, zoom-ot és élessséget. Enélkül ugyanis sosem fogsz vevőszerző ékszerfotókat készíteni!
 

 

opál gyűrű rosszul  megvilágítva

 

2. Megtanulod melyik tárgyat mivel és hogyan kell megvilágítani az "EZ KELL NEKEM !!!" érzés felkeltése érdekében.

 

 

 

 

opál gyűrű jól megvilágítva

 

2. Megtanulod melyik tárgyat mivel és hogyan kell megvilágítani az "EZ KELL NEKEM !!!" érzés felkeltése érdekében. Megtanulod Te irányítani a fényeket, hogy a fény kiemelje és ne tönkretegye az ékszer csillogását.

 

 

fotós titkok

 

3. Elárulom az ékszerfotózás 3 legfontosabb titkát, amit a hivatásos fotósok közül is csak az tud, aki mestere ennek a speciális területnek.

 

 

 

hasznos fotós eszközök

 

4. Megismersz és magtanulsz használni néhány profi fotós eszközt, amit eddig valószínűleg nem használtál, pedig az igazán lélegzetelállító ékszerfotók ezekkel készülnek.

 

 

 

swarovski ötletek

 

5. Egy alkotó-csapatot: a többiek is szakmabeliek, ezért értő szemmel (nem barát, nem rokon!) adnak tanácsot, építő kritikát, és ötleteket honlapodhoz és honlapod fotóihoz. Ha összejön egy csapat kreatív ember, még a sebtapaszra is swarovski kerül!

 

 

 

Mit kapsz a tanfolyam mellé ajándékba?

 

BÓNUSZ: 1 órás ingyenes "Saját- honlap Konzultáció": milyen változtatások, kreatív ötletek (fotók és grafika) tehetik még hatékonyabbá honlapod?

 

FIGYELEM! IDŐPONT VÁLTOZÁS!

 

időpontok:

intenzív ( 2 x 8 óra, két egymást követő napon):

Minden hónap második keddjén kezdünk!

 

helyszín:

A Weblapfotó biatorbágyi műterme, mely Budapestről is 15-30 perc alatt könnyedén megközelíthető, tömegközlekedéssel is, nincs parkolási gond, se parkolási díj!

Messze van tőled Biatorbágy? Gyere az intenzív tanfolyamra és aludj itt ! vannak kedvezményes szállás lehetőségek, ebben is segítünk!

 

 a tanfolyam ára: 39.000.- Ft + ÁFA

 

A gyors döntést kedvezménnyel jutalmazzuk!

 

Az első 3 jelentkező számára

a részvételi díj: 33.000.- Ft+ ÁFA

 

Hozzál másokat is, és még jobban jársz!

A részvételi díj 3 fő együttes (csoport ) jelentkezése esetén:

89.000.- Ft+ ÁFA/ 3 fős csoport

 

fizetés:

20% előleg (foglaló) fizetendő díjbekérő számla alapján, átutalással a  jelentkezéskor, a maradék 80% pedig az első alkalommal fizetendő kp. vagy utalással

 

"Reménytelen Eset" garancia!

Az utolsó órán kapsz egy önálló fotós feladatot. Ha ezt nem tudod megcsinálni, vagy nem vagy elégedett saját munkáddal, mindenféle magyarázkodás nélkül visszakérheted a tanfolyam teljes árát, és barátokként válunk el...

 

Szeretnék spórolni brutto 7.500.- Ft-ot azzal, hogy az első 3 jelentkező között vagyok! Azonnal jelentkezem! 

jelentkezz gyorsan!


JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Számlázási adatok 

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

 

 

Még nem tudok dönteni, de érdekel a dolog! Küldjetek el minden anyagot és információt a tanfolyamról!

 


Ékszerfotó tanfolyam érdeklődés

Kérem küldjetek el minden információt a tanfolyamról!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!