ruhafoto tanfolyamok 

LEHETNEK ILYEN KÉPEK IS
weblapodon
DE TUDNÁL ILYET IS
ami tényleg eladja a cuccod

 

 

semmitmondó divatfotó
ruha modellen fotózva

 

Mi jelenleg a legnagyobb problémád a fotózással?

 

Most itt a remek lehetőség, hogy megoldást találj erre a problémára! 

Küldj el nekünk egy kérdést, ami mostanában a leginkább foglalkoztat termékfotóiddal kapcsolatban!

 


KÉRDEZZ!

Mi az a probléma, ami jelenleg leginkább foglalkoztat fotóiddal kapcsolatban?
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Ne feledd a kérdést!
 

 

 

Az eddigi kérdések alapján  a többiek ezekkel a problémákkal küzdenek:

  első probléma

probléma: Szeretnél már első látásra is kitűnni a konkurens honlapok közül, hogy felfigyeljenek rád, megjegyezzék az oldalad.

megoldás: Ruhát, divatcikket sokféleképpen lehet fotózni. (modellen/babán, műteremben /szabadban, stb.). Találd meg azt a fotó stílust, ami leginkább illik arculatodhoz, eléggé figyelemfelkeltő és csak rád jellemző! A tanfolyamon kellő tudást és sok-sok ötletet kapsz ehhez, de lehet ez a témája a 60 perces ingyenes "Saját-honlap Konzultációnak" is, amit a tanfolyam mellé kapsz ajándékba!

 második probléma

probléma: Nem tudod "megfogni" a vevőt. Nem tudsz az érzelmeire hatni, mert a fotóid nem vágykeltőek, vásárlásra ingerlőek, csak illusztrációk. Sőt! Ezek az illusztrációk sokszor még a valóságot sem tudják elég jól visszaadni...

megoldás: Bár a világmárkák bámulatos divatfotókkal kápráztatják el az érdeklődőket, a legtöbb kis magyar cég fotói amatőrök és csapnivalóan rosszak! Pedig a nagyokéhoz hasonló dögös fotókat csinálni sokkal olcsóbb is lehet, mint gondolnád! Mire van szükséged? Kipróbált, egyszerű és olcsó fotós megoldások + kreatív ötletek. A tanfolyamon mindkettőt megkapod! 

 harmadik probléma

probléma: Hiányos fotós tudásod miatt a fotók technikailag nem jók: homályosak, csúnya árnyékok vannak, a feketéken és fehéreken semmi részlet nem látszik, vagy ami a legtöbb vevői elégedetlenség alapja lehet: a képen a színek nem felelnek meg a valóságnak.

megoldás: A gyakorlás számít a legtöbbet, de rengeteg időt (ezáltal sok -sok pénzt!) és bosszúságot spórolhatsz meg, ha valaki megmutatja, hogy mit hogyan csinálj

 negyedik probléma

probléma: Valójában fotós tudás nélkül készítesz weblapodra képeket, a fényképezőgépedet automata módban használva. Bízol a gép tudásában, de az eredmény mégsem az, amit szeretnél.

megoldás: Ezen ne csodálkozz! A legtöbb gép automatikája arra van kifejlesztve, hogy a szabadban szép időjárási körülmények között tökéletes képeket készítsenek tájakról, épületekről. Terméket tilos automatán fotózni, mert az eredmény legtöbbször siralmas lesz! Sajnos nem úszhatod meg: meg kell tanulnod az alapokat, és a divatfotózás néhány speciális szakmai fogását. A rossz képek haszna csekély: sőt inkább ártanak üzletednek.

 ötödik probléma

probléma: Nincs megfelelő nagyságú helyed, nincsnek megfelelő eszközeid. Jó lenne modellel dolgozni, de nem tudod kit bízzál meg. Nem sikerült még egy egyszerű, gördülékeny és gyors megoldást találnod a fotózásra, a képek megvágására és a weblapra való feltötésére.

megoldás: Ezek a problémák eléggé egyediek; termék típustól, az üzlet jellegétől függően más-más megoldás lehet jó. A tanfolyam azért is  jelenthet óriási előrelépést üzletedben, mert megismered az összes megoldást, és ki tudod választani ezek közül melyik számodra a  legegyszerűbb, legolcsóbb, de legprofibb.

 hatodik probléma

probléma: A weboldaladon/ webáruházadban szereplő fotók többféle forrásból származnak, ezért különbözőek. Ez rontja a honlap dizájnját; a honlap nem egységes, sőt inkább szedett-vedett hangulatú.

megoldás: A legjobb, ha a fotók egyféle forrásból származnak: pl. Te fotózol. De ha a képek egy részét készen kapod (pl. beszállítótól) segíteni tudok neked, hogy milyen világítással hogyan készítsd saját fotóidat pontosan olyanra, mint ezek. Egy igazi profi fotós (pl. én) ránéz egy fotóra, és megmondja hogyan készült. Ezt is megtanítom Neked.

 

 

Mit kapsz a tanfolyamon?

 

 

gyors géphasználat

 

1.Megfelelő gyakorlatot a gyors fényképezőgép kezeléshez. Ez sose lesz többé probléma! Megtanulod beállítani és minden szituációban biztosan, tudatosan használni a záridőt, blendenyílást, fehéregyensúlyt, zoom-ot és élessséget. Enélkül ugyanis sosem fogsz vevőszerző termékfotókat készíteni!

 

 

2. Megtanulod termékeidet mivel és hogyan kell megvilágítani a színek és anyagok valósághű visszaadásához, sőt mitöbb ahhoz, hogy fel tudd kelteni az "Ezt meg kell vennem!" érzést.

 

 

fotós titkok

 

 

3. Van 5 trükköm, amit a divatfotóknál mindenképpen érdemes bevetni. Ebből elárulok Neked négyet!

 

 

 

dizájnos szoftboxok divatfotózáshoz

 

4. Megismersz és magtanulsz használni néhány profi fotós eszközt, amelyek felére csökkentik a gondjaid, viszont duplájára növelik a fotók hatékonyságát az eladásban.

 

 

 

5. A csapatmunka minden előnyét:  pl.a Benettonnál se egy ember szüli az ötleteket! Egy csoport látásmódja, fantáziája segíti a hatékony, jó reklámot. A tanfolyam idejére kapsz egy csapatot, amelyik kívülálló, de szakmai szemmel ad tanácsot és kreatív ötleteket az eladást segítő termék-, és reklámfotók készítéséhez weblapodra.

 

 

Mit kapsz a tanfolyam mellé ajándékba?

 

BÓNUSZ: 1 órás ingyenes "Saját-honlap Konzultáció": milyen változtatások, kreatív ötletek (fotók és grafika)tehetik még hatékonyabbá honlapod?


időpontok:

intenzív ( 2 x 8 óra, két egymást követő napon): 2011. augusztus 9.-10.

normál ( 4 x 4 óra, keddi napokon): 2011. november 8., 15., 22., 29.

 

helyszín:

a Weblapfotó biatorbágyi műterme, mely Budapestről is 15-30 perc alatt könnyedén megközelíthető, tömegközlekedéssel is, nincs parkolási gond, se parkolási díj! Messze van tőled Biatorbágy? Gyere el az intenzív tanfolyamra, és aludj Biatorbágyon 3.000.- Ft/ fő/ éj áron!

Így csak egyszer kell utaznod! 

 

 

 a tanfolyam ára: 39.000.- Ft + ÁFA

 

A gyors döntést kedvezménnyel jutalmazzuk!

 

Az első 3 jelentkező számára

a részvételi díj: 33.000.- Ft+ ÁFA

 

Hozzál másokat is, és még jobban jársz!

A részvételi díj 3 fő együttes (csoport ) jelentkezése esetén:

89.000.- Ft+ ÁFA/ 3 fős csoport

 

fizetés:

20% előleg (foglaló) fizetendő díjbekérő számla alapján, átutalással a  jelentkezéskor, a maradék 80% pedig az első alkalommal fizetendő kp. vagy utalással

 

"Reménytelen Eset" garancia!

Az utolsó órán kapsz egy önálló fotós feladatot. Ha ezt nem tudod megcsinálni, vagy nem vagy elégedett saját munkáddal, mindenféle magyarázkodás nélkül visszakérheted a tanfolyam teljes árát, és barátokként válunk el...

 

Szeretnék spórolni brutto 7.500.- Ft-ot azzal, hogy az első 3 jelentkező között vagyok! Azonnal jelentkezem! 

jelentkezz gyorsan!


JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Számlázási adatok:

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Melyik divatfotó tanfolyamra jelentkezel?

 

 

 

 

 

Még nem tudok dönteni, de érdekel a dolog! Küldjetek el minden anyagot és információt a tanfolyamról!

 


Ruhafotó tanfolyam érdeklődés

Kérem küldjetek további információkat a tanfolyamról!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!