üvegfotó tanfolyamok 

LEHETNEK ILYEN KÉPEK IS
weblapodon
DE TUDNÁL ILYET IS
ami tényleg eladja a terméked

 

 

dilettáns palackfotó
profi palackfotó, még a tartalom is jól látszik

 

Mi jelenleg a legnagyobb problémád a fotózással?

 

Most itt a remek lehetőség, hogy megoldást találj erre a problémára! 

Küldj el nekünk egy kérdést, ami mostanában a leginkább foglalkoztat termékfotóiddal kapcsolatban!

 


KÉRDEZZ!

Mi a legfontosabb kérdésed az üvegtárgyak, üvegpalackok fotózásával kapcsolatban?
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Ne feledd a kérdést!
 

 

 

Az eddigi kérdések alapján  a többiek ezekkel a problémákkal küzdenek:

  első probléma

probléma: Saját magad szeretnél weblapodra képeket készíteni, de nem tudsz jól fotózni, gépedet csak automata  beállításban használod. Az így készült képek nem  olyan szépek, mint szeretnéd...

megoldás: A fényképezőgép gyártók elhitetik az emberekkel, hogy csak kattintani kell és kész a tökéletes fotó. Ez így van, ha a szabadban, ragyogó napsütésben egy szép tájat fényképezel. A tárgyak fotózása azonban egészen más terület! Különösen az üvegtárgyaké, ez az egyik legnehezebb műfaj a fotózásban! Ha azért fotózol, hogy termékeidet a fotók segítségével értékesítsd, tilos automata beállításban dolgozni! Meg kell tanulnod a fotózás alapjait és az üvegek fotózásának speciális szabályait! Az amatőr fotók egyáltalán nem segítik az értékesítést, sőt még árthatnak is: rombolhatják üzleted megítélését!

 második probléma

probléma: Elméletileg úgy készíted a fotókat, ahogy kellene, a fotók technikailag mégsem tökéletesek: homályos, nem színhű, beégnek bizonyos részek. Nem tudod elkerülni a zavaró becsillanásokat és a még zavaróbb tükröződéseket...

megoldás: A gyakorlás számít a legtöbbet, de megtakaríthatsz elég sok időt (ezáltal pénzt!) és  bosszúságot azzal, ha valaki megmutatja mit hogyan csinálj! Ráadásul van néhány profi fotós trükk, amit elleshetsz egy ilyen speciális tanfolyamon, és hihetetlenül megkönnyíti a dolgod!

 harmadik probléma

probléma: Nem tudod "megfogni" a weboldaladon a vevőt. Továbbmegy az oldaladról, a konkurenciánál is  keresgél, az ár alapján dönt.

megoldás: Ez az a probléma, amit kizárólag egy (vagy inkább több) nagyon ütős saját fotóval tudsz megoldani. Készíts saját képeket, ne használd azokat, amit a beszállító küld! És legyenek a képek figyelemfelkeltőek, kápráztassák el az érdeklődőt! Hogy kell ilyen képeket csinálni? Gyere el a tanfolyamra, és tanuld meg!

 negyedik probléma

probléma: Nincs időd, helyed, türelmed. Nem sikerült még egy egyszerű, gördülékeny és gyors megoldást találnod a fotózásra, a képek megvágására és a weblapra való feltötésére.

megoldás: A profik már sok eszközt kitaláltak, ami megkönnyíti a munkájukat. Meg kell ismerned, és meg kell tanulnod használni ezeket az eszközöket. Egy kis idő és energia persze erre is rámegy, de már 2-3 hónap távlatban gondolkodva is bőven megéri!

 ötödik probléma

probléma: A weboldal/ webáruház készítésekor megfotóztattad készleted egy profi fotóssal, de azóta az új képeket már te csinálod. Vagy egyszerűen csak több helyről szerzed a fotókat, a lényeg, hogy a képek különböző stílusúak, másmilyenek; a honlap így nem egységes, szedett-vedett hangulatú, a dizájnt zavarja a sokféle fotó.

megoldás: Egy igazi profi fotós (pl. én) ránéz egy fotóra, és megmondja hogyan készült. Segíteni tudok neked, hogy milyen világítással, hogyan készíthetsz olyan fotókat, mint a régebbiek vagy amit utánozni szeretnél. Sőt be is tanítom neked és gyakoroljuk. 


 

 

Hogyan oldja meg problémáid a Weblapfotó tanfolyama?

 

 

gyors géphasználat
1.Megfelelő gyakorlatot szerzel a gyors fényképezőgép kezeléshez. Ez sose lesz többé probléma! Megtanulod beállítani és minden szituációban biztosan, tudatosan. használni a záridőt, blendenyílást, fehéregyensúlyt, zoom-ot és élessséget. Enélkül ugyanis sosem fogsz vevőszerző termékfotókat készíteni!

 

a hiányzó fényforrás esete
2. Megtanulod mivel és hogyan kell megvilágítani az üvegeket a lélegzetelállító, figyelemfelkeltő, gyönyörű fotók készítéséhez. Mutatok Neked 3 világítási technikát, amit most még egészen biztosan nem ismersz és nem használsz, pedig profi műterem nélkül is könnyen megvalósítható!

 

 

fotós titkok
3. Megmutatom Neked azt a speciális eszközt, melyet én fejlesztettem ki üvegpalackok fotózására, és amellyel hihetetlenül gyorsan, egyszerűen, "futószalagon" gyárthatod a tökéletesen gyönyörű, világszinvonalú fotókat. Védett szabadalom, szigorúan titkos!

 

 

hasznos fotós eszközök

 

4. Megismersz és megtanulsz használni néhány hagyományos profi fotós eszközt is, amivel a lehetetlennek tűnő feladatok  is egyszerűen megoldhatók.

 

 

 

Coca Cola kreatív
5. A hatékony, szellemes reklámötletek sokkal könyebben születnek meg csapatmunkában! A tanfolyam idejére összejön egy csapat, a tiedhez nagyon hasonló feladatokkal, problémákkal. Sokat tanulhatsz tőlük is; kívülálló, de szakmai szemmel (nem barát és nem rokon!) adnak tanácsot, építő kritikát, és kreatív ötleteket.

 

 

Mit kapsz a tanfolyam mellé ajándékba?

 

BÓNUSZ: 1 órás ingyenes "Saját- honlap Konzultáció": milyen változtatások, kreatív ötletek (fotók és grafika) tehetik még hatékonyabbá honlapod?

 

időpontok:

Intenzív ( 2 x 8 óra ):

Minden hónap negyedik keddjén kezdünk!

helyszín:

a Weblapfotó biatorbágyi műterme, mely Budapestről is 15-30 perc alatt könnyedén megközelíthető, tömegközlekedéssel is, nincs parkolási gond, se parkolási díj!

 

 a tanfolyam ára: 39.000.- Ft + ÁFA

 

A gyors döntést kedvezménnyel jutalmazzuk!

 

Az első 3 jelentkező számára

a részvételi díj: 33.000.- Ft+ ÁFA

 

Hozzál másokat is, és még jobban jársz!

A részvételi díj 3 fő együttes (csoport ) jelentkezése esetén:

89.000.- Ft+ ÁFA/ 3 fős csoport

 

fizetés:

20% előleg (foglaló) fizetendő díjbekérő számla alapján, átutalással a  jelentkezéskor, a maradék 80% pedig az első alkalommal fizetendő kp. vagy utalással

 

"Reménytelen Eset" garancia!

Az utolsó órán kapsz egy önálló fotós feladatot. Ha ezt nem tudod megcsinálni, vagy nem vagy elégedett saját munkáddal, mindenféle magyarázkodás nélkül visszakérheted a tanfolyam teljes árát, és barátokként válunk el...

 

Szeretnék spórolni brutto 7.500.- Ft-ot azzal, hogy az első 3 jelentkező között vagyok! Azonnal jelentkezem! 

jelentkezz gyorsan!


JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Számlázási adatok:

 
 
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

 

 

Még nem tudok dönteni, de érdekel a dolog! Küldjetek el minden anyagot és információt a tanfolyamról!

 


Üveg-, és palackfotó tanfolyam érdeklődés

Kérlek küldjetek további információkat a tanfolyammal kapcsolatban!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!